Hoe kan ik mijn e-mailadres verifiëren?

Het verifiëren van je emailadres is een verplichte stap in het bestellen van een bepaalde dienst. Wij hebben dit verplicht om fraude te voorkomen, neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

1. Maak een account aan en zorg dat je toegang hebt tot het emailadres dat je opgeeft in het registratieproces.
  2. Log in op je mailaccount bij je hostingprovider (dit kan zijn Outlook, Hotmail, Gmail, Yahoo, etc.)
  3. Bekijk de mail die we je hebben gestuurd, meestal met de kop "Bevestig je registratie", in die mail staat een link om je emailadres te bevestigen.
    Door op de link te klikken wordt je doorgestuurd naar onze website die je de laaste bevestiging geeft.
  4. Gelukt! Je emailadres is bevestigd en je kunt je account nu gebruiken om bestellingen te plaatsen. Bedankt!

Let op! Kan je de mail niet vinden in je inbox? Kijk dan ook even in je SPAM-box, deze is waarschijnlijk daarin beland. Neem contact op met de klantenservice als dit niet het geval is.
Voeg contact@proxeuse.nl toe aan je veilige afzenderslijst zodat je nooit een mailtje van ons mist.