Hoe moet ik met iDEAL betalen?

Betalen met iDEAL is nog nooit zo eenvoudig geweest. Volg onderstaande instructies om een openstaande factuur te betalen met iDEAL.

1. Log in op het klantenportaal en ga naar de homepagina (https://www.proxeuse.online/clientarea.php)
  2. Klik op "Facturen" bij de vier kopjes (Diensten, Domeinnamen, Helptickets en Facturen)
  3. Selecteer het factuurnummer waarvoor je met iDEAL betalen wilt.
  4. Kies nu onder onze adresgegevens de gewenste betaalmethode (iDEAL)
  5. De pagina wordt nu ververst en onder de status ("Onbetaald") verschijnt nu de knop "Betalen"
  6. Klik op de knop en doorloop het iDEAL betaalproces.
  7. Je wordt teruggestuurd naar de omgeving van Proxeuse
  8. Gelukt, je ontvangt een bevestiging per mail!

Wil je alle openstaande facturen in één keer betalen klik dan na stap 2 in het linkermenu op "Alles in één keer betalen".

• Pay, Payments, iDEAL